Çakıllar İlkokulu

Vizyon: • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

Misyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders başlama saati:09:00 Bitiş saati:14:30´dur.
Isınma: Okulumuz soba ile ısıtılmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ÇEDES, BAŞARMAYA HAZIRIM VE BİZİM OKULUMUZ PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

WEB - https://cakillario.meb.k12.tr

Adres - Çakıllar mahallesi Halkapınar / KONYA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Çakıllar Köyü sınırları içerisinde yer alan Okulumuz Dere yüzü Olarak tanımlanan Halkapınar dan sonra sıra ile Büyükdoğan Köyü-Karayusuflu Köyü-Küsere Köyü -Körlü ve dedeli köyleri istikametinde olup genelde meyve ile hayvancılık geçimini sağlayan 50-100 haneye sahip şirin ve güzel bir yerdir.Doğa turizm olarak bulunamayacak kadar güzeldir.Yetiştirilen kiraz ve üzüm Ereğli başta olmak üzere büyük ilçelerde ilgi görmektedir.

Adres - Çakıllar mahallesi Halkapınar / KONYA

Ulaşım Öğretmenlerimizin bir tanesi Halkapınar ilçesinde diğerleri Ereğli İlçesinde ikamet etmektedir.Ulaşım olarak Ortaokul öğretmenleri ile birlikte tuttuğumuz serviz aracı ile gidiş geliş yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 13km İl merkezine 158 km dir.